Bakeinspirasjonskurs hos ”Rent mel i posen”.

Stadig flere er opptatt av ”det gode og sunne brødet”. En kveld i april åpnet Siv Svolsbru sitt sjarmerende handverksbakeri for brødelskere og bakenerder i Slow Food Telemark. Bakeriet har på rekordtid blitt et kjært ”folkeeie” i Grenland og kundene kommer fra fjern og nær.

Med sin sterke lidenskap, store kunnskap og sine fantastiske brød, og andre bakevarer, har Siv blitt en brødmisjonær som lett overbeviser oss om at brød kan være noe helt annet enn det vi tror er et ”bra brød” i butikken. Med økologiske og bio-dynamiske meltyper, gjerne de gamle kornslaga, og rikelig med god tid og masse kjærlighet, tryller hun fram smaker som gjør godt for både kropp og sjel.

Denne kvelden delte hun, som alltid, raust av sin kunnskap.
Er du en av dem som kunne tenke deg å bli med på dette er det kanskje mulig å bli med på kveld nummer 2 som blir i høst en gang.
Følg med på www.slowfoodtelemark.org

Vist 492 ganger. Følges av 2 personer.

Nye bilder